De Plantage, op slechts 40 minuten rijden vanaf het centrum van Paramaribo

“De Plantage” is een resort op slechts 40 minuten rijden vanaf het centrum van Paramaribo. Toch waant u zich hier in het binnenland en ervaart u de natuur, de luxe en de rust. Die rust wordt slechts verstoord door de aanwezigheid van doodshoofdapen en  apucijnerapen en tal van andere diersoorten, waaronder de brulaap.


Luisterend naar de muziek van de vogels (op de Plantage zijn meer dan 100 verschillende vogelsoorten gespot), geniet u van een uitgebreid ontbijt, een drankje bij het zwembad of uw balkon. Ook kunt u een begeleide wandeling maken door ons bos. ’s Avonds dineert u in ons prachtige restaurant, waar u kunt kiezen uit tal van internationale gerechten, allen bereid met vrijwel uitsluitend Surinaamse producten. Kortom, de Plantage is een resort, waar luxe, rust en natuur de sleutelwoorden zijn.

Hotel- restaurant “de Plantage” wordt beheerd door Pieter van der Grift en Peter van Huffel, beide Nederlanders die op één van hun vakanties verliefd werden op Suriname.
Na hun eerste kennismaking, besloten ze binnen enkele maanden dat hun toekomst binnen dit stukje Amazone-gebied zou gaan liggen. Zij vonden een geschikt stuk grond, om hun ideaal te kunnen verwezenlijken: een idyllische plek om gasten te ontvangen in een omgeving waar rust, eenvoudige luxe, ontspanning en lekker eten vanzelfsprekend zijn.

Website: deplantagecommewijne.com

No comments yet.

Leave a Reply