Kronenburg Appartementen

Mooie woningen in Paramaribo!

Wij verzorgen in Suriname huisvesting voor stagiaires en vakantiegangers. Ook de stagebegeleiding is bij ons in goede handen indien u dit wenst. Onze specifieke interesse voor de huisvesting en begeleiding van stagiaires komt voort uit research ter plaatse, daar beide elementen van cruciaal belang blijken te zijn voor een stageperiode die als succesvol wordt ervaren.

De combinatie van huisvesting van vakantiegangers en stagiaires komt samen in de opzet van Klein-Kronenburg.

Op het terrein zijn solitaire studenten/vakantieverblijven opgezet die onze gasten in een veilige omgeving de benodigde privacy kunnen bieden. Klein - Kronenburg combineert daarbij de Europese luxe en comfort met de Surinaamse openheid en gastvrijheid. De inrichting oogt steeds ruim en licht en biedt uitzicht op het mooie binnenplein.

Klein-Kronenburg is ideaal gelegen aan de Kwattaweg (ter hoogte van de 1e rijweg). Dit is een van de belangrijkste verkeersaders van de stad, die zowel commerciele als woonfuncties kent.

Het Academisch Ziekenhuis bevindt zich op 200 meter van deze locatie en in de nabije omgeving (straal van 100 meter) vindt u onder andere de keurslager, de Surinaamse bank, een goed gesorteerde supermarkt, een wasserette, een lokale markt en een internetcafé.

Voor een eerste indruk kunt u gerust kijken op de website: www.klein-kronenburg.nl

U bent van hart welkom!

Website: www.klein-kronenburg.nl

45a.jpg (26 KB)

No comments yet.

Leave a Reply