Disclaimer

Op deze site vindt u informatie over huur appartementen en woningen in Paramaribo Suriname welke worden aangeboden door externe verhuurders.

De website "Vakantiewoningen Suriname" dient als een marktplaats voor vraag en aanbod van huurappartementen en huurwoningen in Paramaribo Suriname. Eigenaren en verhuurders kunnen hier kosteloos een vermelding van hun object plaatsen.

Vakantiegangers en huurders vinden hier een groot aanbod van vakantie verblijven in Paramaribo en Suriname. Men kan reacties of beoordelingen achterlaten. Op deze manier kunnen huurders ervaringen met de vakantie woning(en) delen met andere gebruikers van deze website.

Deze website wordt zorgvuldig gemaakt. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat daarbij een fout wordt gemaakt. Wij vragen daarvoor uw begrip. In zo'n geval stellen wij uw reactie op prijs, dat geeft ons gelegenheid de fout te herstellen. Voor algemene vragen kunt u terecht op de contactpagina.

We willen via deze website zo volledig mogelijke informatie bieden. Daarom bevat deze website ook verwijzingen en hyperlinks naar andere websites. De verantwoordelijkheid voor die websites ligt bij de makers daarvan.

Het beeldmateriaal (teksten, logo's, foto's en overige afbeeldingen) dat u op deze website aantreft, is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele wijze verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Vakantiewoningensuriname.nl.

Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en mededelingen op de pagina’s van Vakantiewoningensuriname.nl zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van de redactie, de webmaster, de Internet-provider of Vakantiewoningensuriname.nl.

Vakantiewoningensuriname.nl is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit geplaatste content.