Parbo Vakantiehuizen

Ligging
Deze prachtig vormgegeven woning is gelegen aan een zijstraat van de Kwattaweg tussen de 2e Rijweg en Naipalproject. De woning is in 2007 opgeleverd en kan eventueel voor een groter gezelschap gezamelijk met de geschakelde woning ‘Diamant’ gehuurd worden.

Vanuit het huis (gelegen aan een betegelde straat) is het 5 minuten lopen naar de hoofdweg. Daar vindt u vele supermarkten, een apotheek en een internetcafé.
Tegenover de woning bevindt zich ook een kleine supermarkt, waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen.

Indeling
Ruime woonkamer, volledig ingericht, met een open keuken voorzien van 3-pitgasstel, rijstkoker, waterkoker en magnetron. De woonkamer is voorzien van ventilatoren.
Twee ruime slaapkamers, beide voorzien van airconditioning, met in totaal vier éénpersoons bedden. Eén badkamer en één toilet. Tevens beschikt deze woning over een balkon.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een groot terras dat beveiligd is. Op het erf bij de woning is er voldoende ruimte voor het parkeren van een auto.

Inrichting
De woonkamer is voorzien van een bankstel, eettafel met vier stoelen, tv, stereo / CD-speler. In de keuken bevinden zich een koel/vriescombinatie, waterkoker en voldoende potten en pannen. Het huis beschikt ook over een wasautomaat, hydrofoor en boiler. Het gehele huis is voorzien van diefijzers.

Schoonmaak
Een keer per week wordt de gehele woning schoongemaakt, indien u dit graag wilt. De kosten voor de schoonmaak bedragen € 25,00 per week. U kunt er echter ook voor kiezen om geen gebruik te maken van de schoonmaakservice.
Bij aankomst in uw woning treft u per bed 2 sets linnengoed aan. U zorgt zelf voor het wassen van het linnengoed en het opmaken van de bedden. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt.

Boiler
In het huis bevindt zich een boiler voor warm water waar u eventueel gebruik van kunt maken.
Voor het gebruik van de boiler dient u € 20,00 per week te betalen.

Borgsom
De borg voor deze woning bedraagt € 150,-. De borg dient voordat u vertrekt richting Suriname bij ons te worden voldaan.

Website: parbovakantiehuizen.nl

24a.jpg (21 KB)

2 Comments

  1. Hilly Nibte 22 July, 2009 at 7:40 pm #

    Is deze woning tot te huur in de periode van 3 december 2009 tot 3 januari 2010 en wat de de prijs hiervan?

    Alvast bedankt.

    Hilly Nibte

  2. U.S. Borkulo 27 June, 2011 at 4:59 pm #

    Voor hoeveel personen is de woning geschikt indien geschakeld met de woning “diamant”? Wat is in dat geval de huurprijs voor een maand?

Leave a Reply