Stage/vakantie woning en “goed doel”

Nieuwe, ruime woning met 6 kamers.

Door een kamer te huren in Huize Unu Pikin steun je het werk van Stichting Unu Pikin(oa inrichten van schoolbibliotheken en renoveren van schoolmeubilair in de naastgelegen sociale werkplaats)

Je woont er samen met vakantiegangers, stagiairs en vrijwilligers die voor korte of langere tijd in Paramaribo verblijven.

Het huis heeft 6 kamers die los worden verhuurd. Het huis is gedeeltelijk gemaakt van een zeecontainer en heeft een open bouwstijl zodat de wind goed voor verkoeling kan zorgen. Er is een (jonge) tuin met fruitbomen, bananenbomen, peperplantjes, palmbomen, orchideeen. Vanuit het huis heb je uitzicht op een grote grasvlakte en bomen met papegaaien.

De woning:
-6 slaapkamers met ADSL, wastafel, ventilator, klamboe, bed, kast, bureau
-2 toiletten, 2 douches
-grote keuken(2 fornuizen, 2 koelkasten, magnetron, rijstkoker, wasmachine,etc)
-open eet/zitruimte
-tv ruimte
-hangmattenhoek
-computer met ADSL voor algemeen gebruik
-fiets voor algemeen gebruik
-beddengoed en handdoeken
-hydrofoor, dus goede waterdruk
-bewaking en 2 honden

Het huis ligt aan de Boerbuitenweg . In de buurt vind je winkels(‘chinees’, bakker, slager, groentenwinkel), bank met pin, taxi’s etc. In 15 min met de bus (op 3 minuten lopen) of fiets ben je in de stad, in 5 min. fietsen ben je bij het Academisch Ziekenhuis.

Er zijn recent twee studio’s bijgebouwd die binnenkort verhuurd zullen worden(zie plattegrond).

Prijs is voor 1 maand voor 1 persoon per kamer. Korter verblijf of 2 personen op een kamer is ook mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Website: www.stichtingunupikin.nl

28e.jpg (30 KB)

No comments yet.

Leave a Reply