Vakantiewoning in Paramaribo-Noord

Voor vakantiegangers een volledig ingerichte bovenwoning aan de Oseisistraat nr. 11 te Paramaribo-Noord.

Ligging
Deze straat bevindt zich in de wijk Geyersvlijt, dichtbij het politiebureau Geyersvlijt, met als uitvalswegen en/of wijken Bonistraat, Blauwgrond, Maretraite, Leonsberg, Gompertstraat, Tourtonnelaan, Wilhelminastraat. De buren zijn de juiste weerspiegeling van de samenstelling van de Surinaamse bevolking. De linker- en achterburen zijn Hindoestanen, de rechterburen Creolen en de overburen Javanen.

De woning
De bovenwoning is volledig gemeubileerd, heeft 3 ruime slaapkamers met airco, een grote woonkamer met aansluitend een ruime keuken, douche, toilet en een balkon voorzien van een zonnescherm. Deze bovenwoning is uitstekend te vertoeven voor maximaal 7 personen. De woning is beveiligd met dievenijzer en een gesloten poort. De vloer is betegeld. Het terrein is ommuurd en heeft een redelijk grote voorerf. Voor een goede waterdruk is er een hydrofoor aangesloten en is de woning voorzien van zowel 110, als 220 volt elektriciteit. Beddengoed, keukengerei, wasmachine, koelkast, gasfornuis, magnetron, flatscreen TV, radio-cd speler zijn eveneens een deel van het geheel. De kosten voor gas, water en licht zijn allen inbegrepen in de scherpe prijs. Op het achtererf is er een buitenkeuken aanwezig, waar je met heel veel plezier en genot op de ouderwetse manier (op hout) kan koken.

Faciliteiten
De woning bevindt zich met de auto op circa 5 minuten van het centrum van Paramaribo. Lijnbus PG (ov-verbinding) stopt om de hoek en binnen 10 min kan je al in de binnenstad zijn. Op loopafstand bevinden zich diverse faciliteiten zoals taxibedrijven, restaurants (o.a. Roopram rotishop), supermarkten, giftshops, een politiebureau, de bekende restaurantwijk Blauwgrond en de Maretraitte Mall met leuke winkels, restaurants, cyber cafés, pinautomaten en een speelplaats voor kinderen. Er is een toezichthouder die het reilen en zeilen in de gaten houdt.

Huursom
De huur bedraagt all in op basis van maximaal 7 personen: € 175,- per week,
€ 450, - per 3 weken,
€ 575,- per maand (per 4 weken)
De borgsom bedraagt EUR 200,-. Bij geen gebreken krijgt u dit bedrag uiteraard terug. Betaling kan in zowel euro (€), als in US dollar ($).

Informatie & Inlichtingen
Voor meer informatie en wensen kunt u mij op de volgende manieren contacten:

 06-37017935 of 06-41539167 (Nederland)
 07-505937 (Suriname)
 roshensital@gmail.com

No comments yet.

Leave a Reply