Volledig gemeubileerde boven woning aan de Mangolaan

BESCHRIJVING VAN DE BOVEN WONING AAN DE MANGOLAAN.

Boven woning is te bewonen voor 4 personen en volledig gemeubileerde op een ruim perceel in een veilige, rustige en "goede" buurt op ongeveer 35 minuten op loop afstand van het centrum op de hoek van de Jodenbredestraat en de Domineestraat.

Naar de Bus lopen doe je in 7 minuten, met de Bus (lijn6) ga je in 9 minuten naar het centrum. (eindhalte lijn 6)

De woning is als volgt ingedeeld: Balkon, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, aparte badkamer, washok en toilet.

De woning is voorzien van een hydrofoor voor een zo lang mogelijk ongestoorde watervoorziening. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wasbak.

Slaapkamer 1 is voorzien van een staande ventilator, een twee persoons bed en drie deurslinnenkast.

Slaapkamer 2 is voorzien van een staande ventilator, een twee eens persoons bedden, twee deurslinnenkast en een kaptafel.

De woonkamer is gemeubileerd met o.a.: 3-1-1 zits bankstel, kleine tafel, Eettafel + vier stoelen, DVD speler, Radio/CD/Cassettespeler en een Televisie Op het balkon is een terrastafel met vier stoelen aanwezig en twee ligstoelen. De keuken is o.a. voorzien van een aanrecht met kasten, koelkast met vriezer, gasfornuis, magnetron,Senseo koffie apparaat, waterkoker en rijstkoker.

De wasruimte is voorzien van een wasmachine en een droogrek (op het balkon).

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een draaitrap naar het balkon (ook ingang naar de woning).

Het gehele perceel is omrasterd en beschikt over een poort. Het huis is voorzien van diefijzer aan de binnenkant en aan de buitenkant. Het pand is optimaal beveiligd d.m.v. diefijzer, rondom gaat de buitenverlichting automatisch aan of uit als het donker of licht wordt.

Prijs per week: € 175,00
Prijs per maand:
Website: sharda220.web-log.nl

61a.jpg (21 KB)

No comments yet.

Leave a Reply